1. DEN: Odjezd od budovy školy v odpoledních hodinách. Autobusem pojedeme přes Německo a Belgii a zastavovat budeme jen na protažení a toalety.

CO V PRŮBĚHU ZÁJEZDU S NÁMI UVIDÍTE?

* Londýn, kde se  projdeme parkem ve čtvrti Greenwich, uvidíme centrum The City, kde si prohlédneme například „Monument“, „Bank of England“ nebo Katedrálu sv. PavlaBuckingham Palace, náměstí Trafalgar Square, Piccadilly Circus a Leicester Square, čínskou čtvrť Soho
* Britské muzeum a popřípadě Národní galerii

* most Tower Bridge
*
hrad The Tower, který za svou téměř tisíciletou historii sloužil jako královský hrad, pevnost, vězení, místo poprav a nyní je domovem korunovačních klenotů

* Millenium Bridge
*
galerie moderního umění The Tate
*
ateliéry Warner Bros Studios, kde si užijeme jedinečnou expozici o natáčení filmů o mladém kouzelníkovi. Podíváme se do Velké síně, uvidíme společenskou místnost Nebelvíru i učebnu lektvarů, nahlédneme do Brumbálovy pracovny, projdeme skrz Zapovězený les a nenecháme si ujít ani nástupiště 9 a ¾. Procvičíme si základní dovednosti jako létání na košťatech a budeme moci ochutnat máslový ležák.

* okolí Hyde Parku a Oxford Street
*
The Surrey Hills (Area of Outstanding Natural Beauty)

6. DEN: Přes noc projedeme Francií, Belgií a Německem, zastavovat budeme opět jen na protažení a toalety. Zpět ke škole přijedeme v odpoledních hodinách.

Osoba, 3 noclehy, plná penze, autobus, vstupenka do Warner Bros Studia

termín30.04.
05.05.
Počet noclehů3
Cena za studenta11 500


Rezervaci zájezdu ve vybraném termínu můžete provést kliknutím na příslušnou cenu.

Cena za osobu zahrnuje: doprava zájezdovým autobusem - klimatizace, kávovar, lednička, video, prodej teplých a chlazených nápojů; 2x trajekt přes kanál La Manche; 3x ubytování v anglických rodinách; 3x snídaně; 3x večeře; 3x oběd formou balíčku;komplexní cestovní pojištěníUnion B Turista zahrnující pojištění léčebných výloh, pojištění úrazu, odpovědnosti, zavazadel a storna; popřípadě lze připlatit vyšší verzi A30 Turista za 250 Kč; vstupné do Warner Bros Studios - Vstupenky jsou nevratné a je nezbytné je kupovat s velkým časovým předstihem.

Z těchto důvodů jsme nuceni připočítat cenu vstupenky k ceně zájezdu a požadovat od vás její nevratnou úhradu spolu se zálohou. V případě odhlášení ze zájezdu tak budeme nuceni účtovat storno poplatek ve standardní výši podle našich Všeobecných podmínek plus cenu vstupenky

PRVNÍ ZÁLOHA- 3000 Kč - do 31.10.2023

DOPLATEK - 8500 Kč - do 20.02.2024

Cena za osobu nezahrnuje: doprava po Londýně; vstupy do některých navštívených objektů a atrakcí (doporučená částka pro studenty: 50 – 100GBP, bude upřesněno)




CK Beluga na facebooku