K dispozici: doprava autobusem

Program zájezdu 

1. DEN: odjezd od budovy školy v odpoledních hodinách. Autobusem pojedeme přes Německo a Belgii a zastavovat budeme jen na protažení a toalety. 

2. DEN: v noci projedeme Belgií a brzy ráno dorazíme do Francie, abychom se přeplavili trajektem do Velké Británie. Po vylodění v Doveru se vydáme severozápadním směrem do Londýna, kde se nejprve projdeme parkem ve čtvrti Greenwich. Poté se svezeme lodí po řece Temži kolem Isle of Dogs až k mostu Tower Bridge i londýnský hrad The Tower, který za svou téměř tisíciletou historii sloužil jako královský hrad, pevnost, vězení, místo poprav a nyní je domovem korunovačních klenotů. Poté se vydáme na procházku po finančním centru Londýna - oblasti The City, přejdeme Millenium Bridge, dále je možnost vyjet na vyhlídku Garden View. Večer odjedeme na ubytování do hostitelských rodin, kde se navečeříme a odpočineme si. 

3. DEN: osobní volno, WARNER BROS STUDIOS - Dopoledne půjdeme směrem na nákupní třídu Oxford Street, Regent Street a dáme si rozchod na nákupy, focení, návštěvu Starbucs apod.:-)  Odpoledne navštívíme filmové ateliéry Warner Bros Studios, kde si užijeme jedinečnou expozici o natáčení filmů o mladém kouzelníkovi. Podíváme se do Velké síně, uvidíme společenskou místnost Nebelvíru i učebnu lektvarů, nahlédneme do Brumbálovy pracovny, projdeme skrz Zapovězený les a nenecháme si ujít ani nástupiště 9 a ¾. Procvičíme si i základní dovednosti jako létání na košťatech a budeme moci ochutnat máslový ležák. Večer se vrátíme na ubytování do hostitelských rodin, navečeříme se a pokusíme se o anglickou konverzaci. 

4. DEN: LONDÝN - WESTMINSTER Poslední den v Anglii vyrazíme opět do centra Londýna. Čeká nás procházka místy, která se nejvíce zapsala do historie města: uvidíme Buckingham Palace, náměstí Trafalgar Square, Piccadilly Circus a Leicester Square, čínskou čtvrť Soho aj. Dále navštívíme fotbalový stadion Chelsea FC. Večer odjezd z Londýna a pojedeme Eurotunnelem.

5. DEN: Přes noc projedeme Francií, Belgií a Německem a zastavovat budeme opět jen na protažení a toalety. Zpět ke škole přijedeme v odpoledních hodinách.

Ubytování v rodinách, 2 noci, autobusem, plná penze, program

termín11.09.
15.09.
Počet nocí2
Ubytování v rodinách obs.student9 400


Rezervaci zájezdu ve vybraném termínu můžete provést kliknutím na příslušnou cenu.

Cena za osobu zahrnuje: doprava zájezdovým autobusem,2x trajekt přes kanál La Manche,2x ubytování v anglických rodinách, 2x snídaně, 2x večeře, 2x oběd formou balíčku,služba průvodce po celou dobu zájezdu,komplexní cestovní pojištěníUnion B Turista nebo lze připlatit vyšší verzi A30Turista za 200 Kč

Pozn. změna programu vyhrazena vzhledem k počasí, možností skupinových vstupenek apod.

Cena nezahrnuje:vstupy do navštívených objektů a atrakcí (doporučená částka 110,- GBP / studenti a 100,- GBP / děti do 15 let)

Vstupné na Harryho Pottera bude vybíráno se zálohou.

Vstupné do Warner Bros – 1500 Kč, úhrada se zálohou – vstupenky jsou nevratné a je nezbytné je kupovat s velkým časovým předstihem. Z těchto důvodů jsme nuceni připočítat cenu vstupenky k ceně zájezdu a požadovat od vás její nevratnou úhradu. V případě odhlášení ze zájezdu tak budeme nuceni účtovat storno poplatek ve standardní výši podle našich Všeobecných podmínek plus cenu vstupenky.

NOVÁ INFORMACE: ETA (Electronic Travel Authorization - elektronická cestovní registrace) - ETA bude potřebná pro vstup do Velké Británie NOVĚ od r. 2025. Váže se na platný cestovní pas a platí dva roky, cena je 10 GBP. Zařídit si ji musí každý sám, návod bude po zveřejnění podrobností uveden na www.ckbeluga.cz, svyplněním vám rádi telefonicky pomůžeme, tel. 720642412.




CK Beluga na facebooku