Cool Tour London s návštěvou Winchesteru a Portsmouth

VELKÁ BRITÁNIECool Tour London5-denní cestovatelský balíček pro školy


Termín: 26.04.2025 - 30.04.2025

Ubytování: v anglických rodinách

Program zájezdu

1. DEN: odjezd od budovy školy v odpoledních hodinách. Autobusem pojedeme přes Německo a Belgii a zastavovat budeme jen na protažení a toalety. 

2. DEN: v noci projedeme Belgií a brzy ráno dorazíme do Francie, abychom se přeplavili trajektem do Velké Británie. Po vylodění v Doveru se vydáme severozápadním směrem do Londýna, kde se nejprve projdeme parkem ve čtvrti Greenwich. Poté se svezeme lodí po řece Temži kolem Isle of Dogs až k mostu Tower Bridge i londýnský hrad The Tower, který navštívíme uvnitř. Poté se vydáme na procházku k St. Pauls Cathedral, Horizon 22, Millenium Bridge, Globe Theatre. Večer odjedeme na ubytování do hostitelských rodin, kde se navečeříme a odpočineme si. 

3. DEN: po snídani vyjedeme z New Malden do Winchester, kde si prohlédneme katedrálu, kulatý stůl krále Artuše, další zastávka bude Portsmouth - námořní muzeum, procházka a rozchod, poté se vrátíme do hostitelských rodin. 

4. DEN: poslední den v Anglii vyrazíme opět do centra Londýna. Čeká nás procházka místy, která se nejvíce zapsala do historie města: uvidíme Buckingham Palace, Westminster, náměstí Trafalgar Square, Piccadilly Circus,čínskou čtvrť Soho aj. Dále navštívíme muzeum voskových figurín Madame Tussauds. Večer odjezd z Londýna do přístavu Dover, kde se nalodíme na noční trajekt a odplujeme do Francie. 

5. DEN: Přes noc projedeme Francií, Belgií a Německem a zastavovat budeme opět jen na protažení a toalety. Zpět ke škole přijedeme v odpoledních hodinách.

Ubytování rodiny, 2 noci, plná penze (oběd formou balíčku), doprava autobusem, pojištění, průvodce

termín26.04.
30.05.
Počet nocí2
Cena za studenta9 900


Rezervaci zájezdu ve vybraném termínu můžete provést kliknutím na příslušnou cenu.

Cena za studenta zahrnuje: doprava autobusem, 1x trajekt přes kanál La Manche, zpět Eurotunel, ubytování v anglických rodinách, plná penze - oběd formou balíčku, služby průvodce CK Beluga, komplexní pojištění Union typu B Turista.

Cena za studenta nezahrnuje: vstupy do navštívených objektů




CK Beluga na facebooku