FitTrip na Mallorcu s Veru

ŠPANĚLSKOMallorcaPaguera


fotogalerie ŠPANĚLSKO Mallorca Paguera
Vzdálenost z Prahy:
Vzdálenost z Brna:

K dispozici: 250 m od pláže, bazén, delegát v oblasti , klimatizace, pozvolný vstup do moře, relaxační centrum v komplexu, sportovní centrum, WIFI
Miluješ cestování a zároveň i sport?
Tak to je tato dovolená určená přímo pro tebe!
Čekají tě nejen krásy na Mallorce, ale i ranní strečink - posilovačky - relaxační cvičení - masáže!
To vše pod taktovkou sportovní masérky a lektorky Verči!

Ubytování: Mar Hotel Paguera & Spa ****

Termín: 09.07.2025-16.07.2025

Poloha: Hotel se nachází v klidnější centrální části letoviska Paguera pouhých 5 minut chůzí od živé paguerské hlavní třídy plné barů, obchůdků a restaurací a přibližně 250 metrů od krásné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. V blízkosti hotelu se nachází autobusová zastávka, obchůdky, bary či restaurace.  Letiště Palma de Mallorca cca 30 km.

Pláž: Veřejná písčitá pláž s pozvolným vstupem do vody je cca 250 m od hotelu procházkou po místní komunikaci, plážový servis včetně lehátek a slunečníků za poplatek (cca 13 EUR/za set).

Vybavení: Hotel nabídne elegantní prostornou vstupní halu s 24hod. recepcí, hlavní restauraci s pravidelným show-cooking servisem, bar, směnárnu, venkovní bazén s dětskou částí, bar u bazénu, terasu na opalování se slunečníky a lehátky zdarma; vnitřní bazén s jacuzzi, fitness prostor; konferenční místnost, úschovna zavazadel, internetový koutek za poplatek (business centrum). WiFi připojení ve společných prostorách zdarma (1 hodina, poté za poplatek), wifi na celý pobyt za poplatek cca 20 EUR/za týden.

Ubytování: Standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny individuálně nastavitelnou klimatizací, koupelnou (sprcha nebo vana, fén), telefonem, SAT-TV, za poplatek trezor (cca 20 eur/ za týden), s balkonem nebo terasou s výhledem do okolí.  Za příplatek pokoje s výhledem na moře. 
Za příplatek pokoje typu Apartmán až pro 4 osoby s jednou oddělenou ložnicí dveřmi a obývacím pokojem ( přistýlka rozkládací pohovka), malý kuchyňský kout (konvice na přípravu kávy a čaje, toustovač, mikrovlnná trouba), s balkonem nebo terasou s výhledem do okolí. Maximální obsazenost pokoje dvě dospělé osoby a dvě děti do 16 let nebo tři dospělé osoby, minimální obsazenost 2 osoby. 
Dětská postýlka pro děti do 2 let na vyžádání a zdarma, nelze nad maximální obsazenost pokoje.

Strava: polopenze - formou bufetu
BĚHEM VEČEŘÍ JE VYŽADOVÁN DRESS CODE DLOUHÉ (Pánové dlouhé kalhoty)!

Dospělá osoba, 7 nocí, polopenze, letecká doprava, program

termín09.07.
16.07.
Dospělý25 690


Rezervaci zájezdu ve vybraném termínu můžete provést kliknutím na příslušnou cenu.

Cena za osobu zahrnuje: ubytování na 7 nocí, polopenzi, letenku, odbavené zavazadlo 20 kg, příruční zavazadlo, asistence CK Beluga, transfery, sportovní program 2-3 hodiny denně (přesný program bude upřesněn po příletu)

Cena za osobu nezahrnuje: pobytová taxa - hradí se na místě




CK Beluga na facebooku