Holiday Club Vista Amadores****

ŠPANĚLSKOGRAN CANARIA Playa Amadores


fotogalerie ŠPANĚLSKO GRAN CANARIA Playa Amadores
Vzdálenost z Prahy:
Vzdálenost z Brna:

K dispozici: 500 m od pláže, bazén, klimatizace, WIFI

Poloha: luxusní apartmánový komplex s hotelovými službami se nachazí u pláže Playa Amadores, 500 m od pláže, klientům je k dispozici pravidelný bus, který mohou využít k dopravě na pláž.

Vybavení hotelu: komplex se skládá z apartmánu s hotelovým servisem, který je k dispozici denně. Bazén, tělocvična, fitness, sauna.

Vybavení pokoje: velmi komfortně vybavený apartmán pro 2-4 osoby s hotelovým servisem, uspokojí i náročnější klienty (povlečení, denní úklid, nadstandardní vybavení apartmánu) - obývací pokoj s kuchyňským koutem a prostornou obývací částí s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 1 ložnice s manželským lůžkem, koupelna s WC, prostorný balkon nebo terasa. Apartmán je vybaven myčkou, žehličkou, sendvičovačem, rychlovarnou konvicí, lednicí s mrazákem, varnou indukční deskou. Klienti po příjezdu mají v apartmánu připravené tablety do myčky, cukr, kávu, čaj, vodu, mléko. Samozřejmostí je klimatizace a koupelna vybavená hygienickými potřebami. WIFI v komplexu v ceně. V recepci je možno zakoupit 5l vody za 1 EUR.

Stravování: bez stravy, se snídaní nebo s polopenzí - snídaně formou bufetu, večeře servírovaná - 3 chody. Mezinárodní kuchyně s prvky kanárských specialit.


Rezervaci zájezdu ve vybraném termínu můžete provést kliknutím na příslušnou cenu.

Cena za osobu zahrnuje: 7 nocí bez stravy / se snídaní nebo s polopenzí - dle ceníku, leteckou dopravu, 1 odbavené zavazadlo a příruční zavazadlo, místní transfery, letištní a bezpečnostní taxa, WIFI, asistenci CK BELUGA na telefonu, povlečení, denní úklid, utěrky, župany, plážové ručníky.




CK Beluga na facebooku