Hotel Palas Pineda****

ŠPANĚLSKOCosta DoradaSalou


fotogalerie ŠPANĚLSKO Costa Dorada Salou
Vzdálenost z Prahy:
Vzdálenost z Brna:

Poloha

4* superior all inclusive hotel situaovany u pláže La Pineda Beach v srdci Costa Dorady jižně od Barcelony. Dlouhá písečná pláž s jemným pískem, která je oddělena pouze pobřežní promenádou, leží pouhých 80 metrů od hotelu. V okolí hotelu velké množství aktivit – golfové hřiště, promenádu s bary a restauracemi, vodní pak Aquopolis (500 m), zábavní park Port Aventura (cca 5 km), centrum střediska Salou cca 3 km a 12 km od hotelu je historické město Tarragona.

Vybavení hotelu

komfortní hotel nabízí elegantní vstupní halu s recepcí, dvě restaurace, snack bar, bar u bazénu s posezením, 2 venkovní bazény, dětský bazén pro děti se skluzavkou, WiFi připojení zdarma ve společných prostorách, animační programy pro děti i dospělé, terasu se slunečníky, lehátky a houpacími sítěmi kolem bazénu, SPA a wellness centrum s vnitřním bazénem s hydromasáží, jacuzzi a saunou (za poplatek), menší fitness, dětské hřiště.

Vybavení pokoje

2lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, klimatizace, koupelna s WC, fén, SAT/TV, telefon, WiFi, lednička, balkon nebo terasa s posezením.

Stravování

all inclusive – plná penze formou bohatých švédských stolů včetně nápojů, vybrané místní alkoholické nápoje (víno, pivo whiskey, vodka, gin, brandy) a nealkoholické nápoje (džusy, limonády, voda, káva a čaj) podávané v all inclusive baru s terasou nebo v baru u bazénu, lehké občerstvení během dne ve vybraných hodinách, zmrzlina.

Odkaz na WWW


Rezervaci zájezdu ve vybraném termínu můžete provést kliknutím na příslušnou cenu.

Cena nezahrnuje:pobytové taxy - Katálánsko - 1 Eur/osoba/den. Děti/mládež do 16,99 let tento poplatek neplatí. Platí se maximálně 7 nocí pobytu.

Bus-pobytové taxy.

Letadlo -Povinné příplatky,pobytové taxy.

Letadlo - Příplatky:komplexní pojištění.




CK Beluga na facebooku