Hotel Best Cap Salou***

ŠPANĚLSKOCosta DoradaSalou


fotogalerie ŠPANĚLSKO Costa Dorada Salou
Vzdálenost z Prahy:
Vzdálenost z Brna:

Poloha

nově zrekonstruovaný hotelový komplex přímo na pláži, klidné prostředí. Samotné obchodní centrum Salou je vzdáleno asi 3 km, středisko La Pineda asi 2 km. V blízkosti hotelu je autobusová zastávka, ze které se můžete dostat do Salou nebo střediska La Pineda. V okolí hotelu asi do 100 metrů najdete restaurace, bary a diskotéku.

Vybavení hotelu

3* hotel má 497 pokojů, 6 výtahů, recepci, restaurace, bar u bazénu, lobby bar, splash bar (není zahrnut v all inclusive), rozlehlou zahradu s lehátky a slunečníky zdarma, bazénem a dětským bazénem, fitness, SPA - saunu, solárium, turecké lázně (vše za poplatek), vnitřní bazén s jacuzzi, animační programy, WiFi zdarma, kryté parkoviště (za příplatek).

Vybavení pokoje

2-lůžkové pokoje pro 2-4 osoby mají vždy dvě queen-size postele (další přistýlky se nepřídávají), vlastní příslušenství s WCí, telefon, TV, trezor (poplatek), klimatizace (15.6.–15.9.), WiFi, balkon.

Stravování

polopenze formou bufetu, možnost dokoupení plné penze. nebo all inclusive.
All inclusive: plná penze formou bufetu, snacky v čase mezi 10:00-23:00, barový servis - 10:00-23:30 - neomezené čerpání alkoholických a nealkoholických nápojů (vybrané značky), čaj, káva, voda, džusy, zmzlina v době od 10:00 do 18:30.

Odkaz na WWW


Rezervaci zájezdu ve vybraném termínu můžete provést kliknutím na příslušnou cenu.

Cena nezahrnuje: pobytové taxy - Katálánsko - 0,5 Eur/osoba/den. Děti/mládež do 16,99 let tento poplatek neplatí. Platí se maximálně 7 nocí pobytu.

Bus -pobytové taxy.

Letadlo - Příplatky:komplexní pojištění.




CK Beluga na facebooku