Hotel 4R Playa Park***

ŠPANĚLSKOCosta DoradaSalou


fotogalerie ŠPANĚLSKO Costa Dorada Salou
Vzdálenost z Prahy:
Vzdálenost z Brna:

Poloha

hotel se nachází v klidné turistické části městečka Blanes. Historické centrum městečka leží cca 1 km od hotelu. Dlouhá písečná pláže je méně jak 100 metrů od hotelu. V okolí hotelu naleznete několik restaurací, barů a obchůdků.

Vybavení hotelu

v 3* hotelu s přátelskou atmosférou je klientům k dispozici klimatizovaná vstupní hala s recepcí, hlavní bufetová restaurace, bar u bazénu s terasou, WiFi připojení ve společných prostorách zdarma, v zahradě 2 bazény s oddělenou dětskou částí, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, chill-out zona, animační programy pro děti a dospělé, miniclub.

Vybavení pokoje

315 pokojů se nachází ve dvou sedmipodlažních budovách. 
2lůžkové pokoje standard s možností jedné přistýlky pro dospělé nebo až dvou přistýlek pro děti (4lůžkové pokoje mohou obsahovat 2 x postel 1,35 metru), klimatizace, koupelna s WC, fén, telefon, SAT-TV, WiFi, trezor (za poplatek), lednička (za poplatek) balkon nebo terasa s výhledem do okolí. 
Pokoje s výhledem na moře jsou za příplatek.

Stravování

polopenze formou bufetu, možnost dokoupení plné penze.

Odkaz na WWW


Rezervaci zájezdu ve vybraném termínu můžete provést kliknutím na příslušnou cenu.

Cena nezahrnuje: pobytové taxy - Katálánsko - 0,5 Eur/osoba/den. Děti/mládež do 16,99 let tento poplatek neplatí. Platí se maximálně 7 nocí pobytu.

Bus-pobytové taxy.

Letadlo -Povinné příplatky,pobytové taxy.

Letadlo - Příplatky:komplexní pojištění.




CK Beluga na facebooku