Cvičení s Jiřinou Hůrkovou ve Španělsku

ŠPANĚLSKOCosta del SolBenalmádena


fotogalerie ŠPANĚLSKO Costa del Sol Benalmádena
Vzdálenost z Prahy:
Vzdálenost z Brna:

Hotel pro náročnější klienty

Přímo u pláže!

K dispozici: 0 m od pláže, bazén, dětské hřiště, klimatizace, sportovní centrum, Wellness, WIFI

Hotel: Hotel Best Benalmadena ****

Termín: 07.09.2024 - 14.09.2024

SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP! Při rezervaci do 15.11.2023 SLEVA 1500 Kč/osoba

Poloha: hotel s ideální polohou - přímo na začátku plážové promenády v okrajové části Benalmádeny. Díky poloze se z hotelu otevírají krásné výhledy na moře a pobřeží. Po pravé straně hotelu leží menší, převážně písčitá pláž. Po levé straně hotelu můžete odpočívat na několika delších, převážně písčitých plážích. Podél pláží vede přímořská promenáda, lemovaná palmami a plážovými hospůdkami (Chirinquitos).
Po promenádě je snadno dosažitelné (procházkou cca 2,5 km) centrum letoviska Benalmádena s řadou nákupních možností, restaurací, taveren, barů a sportovní přístav Puerto Marina (kde najdete i podmořské akvárium Sea Life) .
Delfinárium Selwo Marina (vystoupení delfínů, lachtanů i papoušků) 2 km od hotelu. Přímo před hotelem zastávka autobusu. Transfer z letiště cca 30 minut. 

Vybavení hotelu: kvalitní 4* hotel nabízí vstupní halu s recepcí (24 hod. denně), směnárnu, půjčovnu vozidel, lobby, výtahy, WiFi, místnost na zavazadla, parkoviště (za poplatek) a fitness.
V hotelu dále najdete bar, pool bar a bufetovou restauraci. Ve venkovní části je hostům k dispozici bazén s oddělenou dětskou částí, jacuzzi, lehátka a slunečníky na terasách u bazénu zdarma.
Pro děti je zde Miniclub a dětské hřiště. K hotelu náleží menší SPA centrum (za poplatek) – jacuzzi, turecké lázně, sauna, relaxační zóna. Hotel pořádá denní i večerní animační programy.

Vybavení pokoje: 
STANDARD 2-lůžkové pokoje bez možnosti dalších přistýlek (2 lůžka o rozměrech 1,05×2m nebo 2 Queen Size lůžka o rozměrech 1,35x2m). Maximální obsaditelnost 3 dospělí + 1 dítě do 12,99 let. Pokoje disponují individuální klimatizací, koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, SAT/TV, telefonem, minibarem (za poplatek), trezorem a balkonem nebo terasou.

Stravování: polopenze nebo plná penze formou bufetu. U večeře také voda a víno v ceně.
CELÁ SKUPINA MUSÍ MÍT SHODNÝ TYP STRAVOVÁNÍ!

Naše hodnocení: kvalitní hotel vyšší kategorie, dobrý standard služeb. Ideální poloha přímo u plážové promenády, v docházkové vzdálenosti od mariny i centra.

Upozorňujeme na zavedený „dress code“ u večeře – u mužů jsou vyžadovány dlouhé kalhoty.

Osoba, 7 nocí, letenka, polopenze, program

termín07.09.
14.09.
Dospělý23 990


Rezervaci zájezdu ve vybraném termínu můžete provést kliknutím na příslušnou cenu.

Cena za osobu zahrnuje: 7 nocí, letenku, místní transfery, 1 příruční zavazdlo, 1 odbavené zavazadlo 23 kg, asistence CK Beluga, sportovní program 2 hodiny denně

V každém pokoji musí být 2 plně platící osoby, slevy jsou na 3. a 4. lůžku:
Dospělý:2000 Kč
Dítě na 3. lůžku 2-12 let:4000 Kč
Dítě na 4. lůžku 2-12 let: 3500 Kč

Cena za osobu nezahrnuje:pobytová taxa se hradí na místě

Příplatek za jednolůžkový pokoj:6600 Kč

VÝHODA!Sleva pro klienty CK Beluga na parkování u letiště - Go Parking BLG229

Soukromý transfer pro skupinu na letiště do Prahy a zpět:650 Kč/osoba




CK Beluga na facebooku