Dovolená v Itálii s Klárou Mihulkovou

ITÁLIE Benátská riviéra Caorle


fotogalerie ITÁLIE Benátská riviéra CaorleFakultativní výlety
Vzdálenost z Prahy:
Vzdálenost z Brna:

POBYTOVÁ TAXA

Většina italských letovisek postupně zavádí pobytovou taxu, která není zahrnuta v ceně pobytu. Hradí povinně se při příjezdu v hotovosti. Výši taxy najdete pod ceníkem jednotlivách ubytování v sekci Cena nezahrnuje, v případě, že se v průběhu sezóny výše taxy změní, aktuální výše je uvedena v pokynech k odjezdu.

výborná poloha poblíž centra a pláže

REZERVACE DO 15.02.2024

K dispozici: 200 m od pláže, aquapark v blízkosti, bazén, delegát v oblasti , dětský bazének, klimatizace, pozvolný vstup do moře, rodinná dovolená, vhodné pro děti, vyhrazené parkovací místo v ceně

Termín: 03.05.2024-12.05.2024

Ubytování: Residence Roberta

Poloha: nachází se ve vzdálenosti 150-200 m od pláže Levante v ulici Via Vicenza, 200 m od historického centra, aquapark Aquafollie - www.aquafollie.it je vzdálen 150 m (v provozu od 26.5.), větší supermarket je 300 m, centrum masáží, 200 m, restaurace 50 m, ovoce / zelenina 70 m, dětské hřiště 70 m, take away restaurace 70 m. V blízkosti (cca 70 m od rezidence) je sportoviště Nuova Caorle, které lze využít ke cvičení (sportovní skupiny), popř. tenisu viz. foto ve fotogalerii.

Ubytování: jedná se 6. sezónu fungující rezidenci tvořenou 2 budovami jeden uzavřený oplocený komplex. Apartmány jsou moderně vybaveny.Každý apartmán je vybaven pračkou, LCD TV, klimatizací v ceně pobytu.

B5 standard - obývací pokoj s kuch. koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem a jedním samostatným lůžkem, příslušenství, balkon, terasa nebo předzahrádka. Nelze garantovat přesně patro

C7 – 70 m – obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 1 ložnice s manželským lůžkem, 1 ložnice s manželským lůžkem a 1 samostatným lůžkem, příslušenství, balkon nebo předzahrádka.

Apartmány v přízemí mají předzahrádku, apartmány ve vyšších patrech balkon.
Bazén je rozdělen na část pro dospělé a oddělení pro děti, u bazénu jsou také sprchy náležící k bazénu a WC.
Bazén dodržuje odpolední siestu, je uzavřen 13:00 - 15:00 hod.

Stravování: vlastní

Osoba, 7 nocí, autobusová doprava, bez stravy

termín03.05.
12.05.
Dospělý4 500


Rezervaci zájezdu ve vybraném termínu můžete provést kliknutím na příslušnou cenu.

Cena za osobu zahrnuje:ubytování 7 nocí, autobusovou dopravu z Plzně,klimatizaci, nájem, povlečení a ručníky vlastní (nebo lze připlatit)

ZÁVĚREČNÝ ÚKLID PROVÁDĚJÍ KLIENTI SAMI

APARTMÁNY MUSÍ BÝT PLNĚ OBSAZENY - NEOBSAZENÉ LŮŽKO PŘÍPLATEK 1.400 Kč

Cena za osobu nezahrnuje: pobytovou taxu, která se hradí na místě

Pojištění:
B Turista: 400 Kč/osoba
A30 Turista: 500 Kč/dospělý, 350 Kč/dítě do 15 let

Plážový servis: 30 EUR/týden/set - 2 lehátka a slunečník




CK Beluga na facebooku