fotogalerie CHORVATSKO Dalmácie Biograd na Moru
Vzdálenost z Prahy:
Vzdálenost z Brna:

KAPACITA ZÁJEZDU JIŽ ZAPLNĚNA!

ALL INCLUSIVE

1. DÍTĚ NA PŘISTÝLCE do 7 let ZDARMA!

K dispozici: 350 m od pláže, all inclusive, animační programy, bazén, delegát v oblasti , doprava autobusem, klimatizace, rodinná dovolená, tobogány / skluzavky v komplexu, Wellness, WIFI

Termín: 07.07.2023 - 16.07.2023

Poloha: hotel se nachází v borovém háji, cca 800 m od centra města.

Ubytovací zařízení je zapojeno do projektu chorvatské vlády Safe stay in Coratia, v rámci kterého je pro Vaši bezpečnou dovolenou garantováno dodržování přísných zdravotních a hygienických protokolů a standardů

Vybavení a služby: all inclusive bar, aperitiv bar, parkování (za poplatek 3 EUR za den), kongresový sál, WI-FI ZDARMA, v blízkosti - supermarket, směnárna, pošta.

Ubytování: klimatizované dvoulůžkové pokoje se sprchou/vanou a WC, SAT TV, sejfem, mini bar, fénem, telefonem, s přistýlkou. Pokoje typu classic mají možností až dvou přistýlek (rozkládací gauč pro děti do 1,60 cm).

Sport a zábava: wellness centrum, vnitřní bazén (v provozu od 10.6. do 15.9.), venkovní bazény se sladkou vodou, jeden se skluzavkou, kryté sportovní hřiště, plážový volejbal, stolní tenis, oddělená hřiště na fotbal, házenou, basketbal. Animace 6x týdně.

Stravování: all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu s nápoji během podávání oběda a večeří  ( perlivé-neperlivé nealkoholické nápoje a džusy, voda, místní pivo, místní víno), odpolední snack (15:00-16:00) - káva, čaj, zmrzlina, křupky, tyčinky, nápoje v all inclusive baru u venkovního bazénu každý den v čase 10:00-23:00 (místní pivo, místní víno, perlivé-neperlivé nealkoholické nápoje a džusy, domácí alkoholické nápoje).

Pláž: cca 350 m od pláže Soline.

Doplňující informace: Poplatky na místě - parkování cca 4 EUR/den. Volitelné doplatky na místě - dětská postýlka - 5 EUR/den, sejf - 3 EUR/den (pouze u pokojů typu classic), minibar - 5 EUR/den (pouze u pokojů typu classic). Check in od 14:00, check out do 10:00.

Osoba, 7 nocí, autobus, all inclusive

termín07.07.
16.07.
Dospělý16 990
Dítě na přistýlce 12-18 let11 600
Dítě na přistýlce 7-12 let8 700


Rezervaci zájezdu ve vybraném termínu můžete provést kliknutím na příslušnou cenu.

V ceně:7 nocí s all inclusive, služby delegáta, denní úklid, povlečení, ručníky, WIFI, autobusová doprava, klimatizaci, pojištění B Turista

Platba na místě: pobytová taxa: 15 EUR




CK Beluga na facebooku