CK Beluga na facebooku

Lyžařská oblast Folgaria - Lavarone je součástí lyžařského resortu Skirama Dolomiti Adamello Brenta, který je tvořen 8 samostatnými skiareály. Folgaria - Lavarone se řadí mezi ty méně známé, o to více vás překvapí jeho široká lyžařská nabídka.
Středisko tvoří dvě části - větší Folgaria (73 km) a menší Lavarone (30 km), které nejsou lyžařsky propojeny. Celkem nabízí tedy už velmi slušných 103 km sjezdovek.

Lavarone je menší částí, kde najdete 30 km převážně modrých a červených sjezdových tratí, které jsou ideální pro začínající lyžaře nebo rodiny s dětmi. Najdete zde pěknou černou sjezdovku, dlouhou přes 2 km. Výhodou Lavorane jsou její dobře upravené a téměř „liduprázdné“ svahy po celou sezónu.

SKIPASY:
Skipas Folgaria - Lavarone: platí na celý areál: Folgaria, Lavarone.

Skipas SKIRAMA DOLOMITI ADAMELLO BRENTA: platí pro všech 8 středisek Skirama Dolomiti Adamello Brenta: Tonale – Ponte di Legno, Folgarida - Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Andalo – Fai della Paganella, Monte Bondone, Pejo a Folgaria - Lavarone - tento skipas z důvodu větší dojezdové vzdálenosti nedoporučujeme.

SKIBUSY: Linka San Sebastiano - Costa - Folgaria - Francolini - Fondo Grande - Fondo Piccolo - Passo Coé. Vláček (motorový) Folgaria – Costa.

Nadmořská výška:
1150 - 1850 m

Převýšení:
700 m



Fotogalerie